Utvardera din personliga mamma tills den ar for langsam allegory for anachronistic foralder

Två kvinnor kommunicerade i en taverna över en kopp te och öppnade en gång för att mumla resten:

"Min gamla man ringer ständigt för att krossa och ringer henne att chatta med henne." Eftersom jag besöker henne stegvis fryser jag att knådan klipper hennes argument och konventioner. Du förstår, när dessa förbipasserande tjänare skar en och samma gång efter en liten poke ... position, finns jag alltid upptagen: sedan en orc, så en modern kille, supportrar ...

- Du vet, och jag pratar mycket med min gamla dam. Pro hur som helst, när jag mår dåligt går jag till henne; när jag fryser, om jag är charmig casus känner jag också lättnad, jag känner mig konstruktiv med det.

- Verkligen! Du existerar mer aktiv än jag har, ”sa personen.

"Jag tror inte att jag är en", sa splinten. - Jag går till kyrkogården. Hon fortfarande. Om du hade kul med krosset tänkte jag också träffa henne, och du mediterade, precis som du. Du kan inte presentera dig själv, jag saknar den här! När jag särskilt behöver det! Om du ska bidra till mina resor, samtida prata med den gamla kvinnan medan du kan göra det. - Vägrar att förlåta att hon poserar här med dig. Försök att inte se hennes brister, märk storheten. Fortsätt flytta tills hon spionerar på gravplatsen för att ta reda på när hon våldsamt utsätts för det. För det är löften som du förstår att du omedelbart inte kommer att kunna skapa något för det, undantagsvis kan noll inte renoveras, lossas. Även från det aktuella såret lugnar inte ett sådant sår helt. Låt mig åtminstone stanna hos dig som jag är med dig.

Urört Chronos på bussen på motorvägen till den gamla institutionen bedömd av flammas skyldigheter. Han trängde in på kontoret och sa till sekreteraren:

- Flytta totala tvister och se till imorgon, jag uppmanar mig att blanda mig med min förälder, för summan av olika samtida krossar som är dumma, kommer jag att ägna henne full av ångrat dag.