Modellering av langt har

Min kusin uppskattar att leka med hår, du kan slå det i timmar, kamma det och klara det. Samtidigt absorberas det verkligen, att om du behöver hela för att se perfekt, kan du förbättra en bh, sex gånger, lägga på hårtillbehör på dem, eller fästa dem med clips. Han begär att skolan visar mest och skapar dem. Hennes nya skapelse av drottningen av mischief var kul och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I början spred min mamma mycket av flätorna med band som var fästade på dem. Efter en stund sa den utmärkta ungen nej nej, och inte heller. Jag kommer att se långt i det lyckade håret ... och det började. Fyrtiofem minuters filmning gör också dem. Hon såg aristokratisk ut som en riktig drottning. Men som detsamma gäller aristokratin, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte räknat från det faktum att nästan två timmar har gått i början av lärandet om prestationen. Oväntat ... helt förändrade konceptet, och i sitt tal var det inte mycket mer så "nej, det vill jag självklart inte, jag påminner mig inte om en aristokrat, högst hennes flicka." Hon krävde en ny frisyr, ordnade hår i form av en fylld coca. Eftersom, naturligtvis, som hon skapade ovan, har vi nu en övning i att sätta håret så det var det som gick särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, var jag beredd på nästa och tjugo minuter.

De bästa hårnålarna för tjejer