Har modellering spel

Min syster älskar särskilt att leka med håret, du kan slå henne i timmar och borsta henne upp. Samtidigt absorberas det verkligen, att om du behöver allt för att se vackert ut, kan man förbättra en fläta fem gånger, hela tiden med en hårbåge eller med en spänne. Han tycker om skolarbetet mest och fokuserar på dem. Hennes senaste roll som Princesses Joker var också trevlig och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. Först inslagade min mamma några flätor med bågar monterade i dem. Senare sa den här vackra elva åringen nej nej, inte en gång till. Jag kommer att se trevligare ut i det klara håret .... det började. Fyrtiofem minuter överklockning och deras anslutning. Hon såg ljuvlig ut som den enda drottningen. Men när hon går med de bortskämda tjejerna bytte hon sig ganska snabbt. Inte tillägga att i början av formningsarbetet redan har gått mer än två timmar. Oväntat ... helt förändrade tanken, men i hennes stil gick det lite mer så "nej, det vill jag inte, jag påminner mig inte om prinsessan, som är hennes underordnade". Hon frågade sig en ny frisyr, tuckade hennes hår i former av en fylld coca. För att vi, som sagt ovan, nu har ett test för att korrigera håret, så det gick bra. Hennes förälder från någon sida av mig och de andra i tjugo minuter kunde.

Kolla erbjudandet om hårklipp