Forbereder sig for brollopet i kielce

Planerar ett bröllopFör alla män har bröllopsdagen en bred erfarenhet. Det beror inte heller på huruvida bröllopet räknas med sunt förnuft eller då är den polska största drömmen. Jag har drömt om det sista ögonblicket sedan barndomen. Och det varade. Min förlovade förlovade faktiskt till mig. Vi började förberedelser för den sista hela händelsen. Rummet, klänningen, kostym är de viktigaste sakerna vi tänkte på. Vi planerade inte ett stort bröllop, så rummet kunde hittas ganska snabbt. När det gäller bröllopsklänningen beställde jag det bara. Jag har länge känt som jag vill, och försökte inte ens leta efter sådana i tidningar, men gick till sömnstressen. När det gäller kostym störde inte framtida gäster laget. Han skulle vilja klä sin nuvarande kostym, för i det trodde han att han kände mycket. Tillsatser och gick i en lavin takt.

Urval av vigselringarDet finns fortfarande ett urval av vigselringar. Vi båda gillar ljusa, moderna saker. I systemet med de sista bröllopringarna krävs också att vara kvar i den nuvarande typen. Vi kom fram med tanken på att vara bunden av ljus och rött guld. Vi letade lite, men vi fann det nästan perfekt. Innan de är redo att ta emot, erbjöd de oss tillfälliga band i salongen för ett ögonblick av engagemang.

Tillfälliga vigselringar?Det är den nya populariteten och förmågan att hålla fingrarna till nästa smycken. Det fick mig att skratta lite, men senare förstod jag att om det var för mig nästa när det var nästa ring så är det en viktig nyhet för min fästman. Vilken kille vill trots allt ha mediciner på sina fingrar? De gillar inte att ringas. Vi gick med på detta tillvägagångssätt och fungerade bra i moderna bröllopsringar. Min framtida man arbetade och knackade på den här länken med allt du kunde. Speciellt för glasögon. Ja och bara för en ölkrus. Men jag måste erkänna att han bar det med stolthet. Och jag föreslog alla mina kompisar. Det fanns också konstiga situationer. Vissa trodde att vi redan hade gift och att vi inte informerade dem. En moster kände sig särskilt förolämpad och det var svårt att övertyga henne om att dessa fortfarande inte var rätt ringar. Hon sa att världen var galen också, det skulle inte delta i modern livlighet. Men hon lovade att hon skulle komma till ett bra bröllop. Som ett resultat fick vi lämpliga bröllopringar från juveleraren. De var intressanta. Bara de vi beställde. För närvarande kunde vi inte vänta med att officiellt ställa in dem.

ceremoniSom ett resultat har denna enorma dag kommit. Vädret var bra, solen sken, som är en vänlig föregångare. Jag erkänner inte några vidskepelser, men jag gillade så mycket. Kyrkan var vacker, smakfullt inredd, vilket berodde på mina planer för systrarna. De uppstod verkligen i samband med uppgiften. Vi klädde upp till massorna av gästerna. Prästen gav oss uppmuntran. De viktigaste orden föll som ett resultat: Ja. Vi var redan en man och en kvinna. De var väldigt positiva. Nu är det dags att spela. Det fanns ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till ett hyrdat rum, en festlig middag serverades. Den tidigare beställda orkestern spelade hakan. Det fanns ingen baksida till dans och nöjen. Alla var fram till gryningen. Det var verkligen en vacker dag.